Üdvözöljük a REGINA Klub honlapján!

2005-ben alakult meg először a REGINA Vállalkozónők Hálózata, melynek célja a helyi nők közötti együttműködések serkentése volt, képzésekkel, tanácsadásokkal, információ csere fórumokkal, egy önsegítő csoport és hálózat keretei között. A Hálózat később átalakult, működése egy ideig szünetelt, tevékenységei informálisan éltek tovább. 2010-ben, az újjászületett REGINA NőHázban ez a vállalkozó női csoport is újjá alakult, a REGINA Vállalkozói Klub keretei között. A Klub tagjai számára a térségben élő szolgáltatások egy része kedvezményesen vehető igénybe, a vállalkozói ismeretekről a tagok egymással információt cserélnek, illetve jogi, könyvelési, adózási és TB szakértők bevonásával az aktuális tudnivalók könnyebben elérhetővé válnak.

A Klub időnként szakmai délutánokat szervez, melyek nem-klub tagok számára is nyilvánosak. Ezekről itt a honlapon értesülhet.

A REGINA Alapítványról bővebb információ: www.reginanet.hu

strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/kozponti/public_html/klub/sites/all/modules/inline/inline.module on line 489.

ZAFÍR Egészségvédelmi Program

A WHO 1946-ban megalkotott definíciója szerint az egészség nem csupán a betegség hiánya, hanem a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota. Szintén a WHO szerint (1984) az egészség annak a foka, amennyire az egyének és közösségek képesek önmaguk kiteljesítésére és szükségleteik kielégítésére, valamint megbirkózni a környezet kihívásaival.

Szolgáltatások nőknek, anyáknak, családoknak
• Zafír ügyfélszolgálat (REGINA Fórum, az Átrium Üzletházban)
• Egészségvédelemmel, betegségmegelőzéssel kapcsolatos információk, vizsgálatok
• Akciók
• Képzések, tanácsadások
• Iskolai egészségvédelmi programok

Zafír a vállalkozásoknak
• Partnerség
• Tanácsadási lehetőség
• Képzések lebonyolítása
• Információs lehetőségek

A REGINA hosszú évek óta szervez tanácsadásokat, képzéseket, közösségi eseményeket a nők, anyák és családok egészségvédelmének témájában is. Ezen tevékenységek keretbe foglalt és továbbfejlesztett rendszere a ZAFÍR Egészségvédelmi Program, mely 2011 nyarán indult el a GlaxoSmithKline támogatásával.

A program fő támogatója:
gsk.jpg

Ingyenes és kedvezményes tanácsadások, információk a térség lakosai számára

Szakértőinkkel és partnereinkkel összefogva kínálunk regionális információkat és tanácsadásokat a következő szakterületeken. Az információ szolgáltatások és a tanácsadások döntő része a lakosság számára ingyenesek, egyes tanácsadások (pl. önéletrajz írás, adóbevallás készítés) jelképes összegbe kerülnek. További információkat az egyes tanácsadásokról a következő elérhetőségeken keresztül kérhet. A REGINA Fórumban (Gödöllő, Átrium Üzletház földszintjén) lévő ügyfélszolgálatunkon és a www.reginanet.hu szintén érdeklődhet a tanácsadásokról. A tanácsadások részletesen itt olvashatók: http://www.hedvig.hu/reginatanacsadas

FELHÍVÁS: Egészségvédelemmel kapcsolatos szolgáltatók figyelem!

A ZAFÍR Egészségvédelmi Programunkban partnerként részt venni kívánó orvosok, egészségközpontok, gyógyítók, masszőrök, termék előállítók, szolgáltatók stb. jelentkezését várjuk. Amennyiben szívesen működne együtt a REGINA Alapítvánnyal kérjük töltse ki az adatlapot:

REGINA Fórum: minőségi portékát készítő helyi nők csatlakozását várjuk továbbra is!

Korábbi felhívásunkra a vártnál sokkal több jelentkezés (több mint 30) érkezett, aminek nagyon örülünk. Így most már bizonyos, hogy 2011 februárban elindítjuk a REGINA Fórumot (további info: http://www.reginanet.hu/haz/reginaforum). Egy boltot nyitunk Gödöllő központjában, ahol egyebek között helyi nők által készített portékákat forgalmazunk majd. Reményeink szerint a bolt keretei között sok helyi nő számára tudunk lehetőséget kínálni, így várjuk továbbra is a nők jelentkezését. Olyanokat várunk akik kiváló minőségű, esztétikus és/vagy hasznos tárgyakat vagy élelmiszert (pl. lekvár, fűszer) állítanak elő.
Jelentkezés: 06 70 949 0597
-----
A REGINA Fórum 2011 februárjában megnyílt, várjuk továbbra is a csatlakozni akarókat. http://www.reginanet.hu/haz/reginaforum

FELHÍVÁS : „Nők a nőkért; női vállalkozók és vásárlók együttműködése”,

női vállalkozások népszerűsítése, vásárlói információk gyűjtése és a nők közötti együttműködések elősegítése érdekében!

A Gödöllői Regionális Hírportál (www.godolloregio.hu) és a REGINA Alapítvány (www.reginanet.hu) keresi és várja nőknek kiemelt fókusszal és figyelemmel szolgáltató női vállalkozások, vállalkozók jelentkezését. A kapcsolódni kívánó vállalkozások a lenti űrlap kitöltésével tudnak jelentkezni.

A REGINA Alapítvány egy feminista nőszervezet, melynek célja a nők társadalmi helyzetének javítása. Munkánk során igyekszünk a velünk kapcsolatban álló nők számára hasznos, értékes információkat csatornázni, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a környezetükben található lehetőségekhez minél jobban hozzáférhessenek. Az Alapítvány információs hálózatain és a Gödöllői Regionális Hírportálon keresztül havonta 60-70 ezer nő, anya és családja számára juttatunk el női szempontból hasznos, fontos információkat.

Jelen felhívásunk segítségével szeretnénk felkutatni a „hagyományosabb” női szolgáltatásokon túl pl. női vízvezeték szerelőket, ácsokat, kertészeket, kőműveseket, autószerelőket, taxisokat, ügyvédeket és minden olyan egyéb szakembereket is, akik nőként biztonságos és színvonalas szolgáltatásokat kínálnak nőtársaiknak.
Kérjük, hogy ha ismer női vállalkozásokat továbbítsa feléjük ezt az információt.